CCC-Thuis in zorg

Cliënt staat Centraal en is Comfortabel in zorg

 

Werken bij CCC Thuis in zorg!!

 

 

CCC Thuis In Zorg biedt jou de uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid om te groeien als zorgprofessional. Je werkt samen met je collega's in een supergezellig en collegiaal team, waarin je samen de zorg voor je cliënten hebt. Wij bieden mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling die bij jou passen. 

CCC Thuis In Zorg geeft jou als professional de mogelijkheid om mee te denken en te werken aan nieuw beleid en de manier waarop we werken. 

Werken bij CCC Thuis In Zorg betekent ondernemen, leren en reflecteren. Wij zoeken professionals die zelf nadenken, proactief zijn en verantwoordelijkheid nemen. In ons werk denken we altijd vanuit de cliënt en zijn naasten. Doen wat de bedoeling is. Om dat goed te kunnen doen, kun jij je bij ons ontwikkelen en meegroeien bij veranderende omstandigheden. CCC Thuis In Zorg biedt hier de ruimte en de mogelijkheden voor. Redenen om bij CCC Thuis In Zorg aan de slag te gaan.

 

# Het allerleukste team van de thuiszorg vind je bij CCC Thuis In Zorg

# Kleinschalige organisatie waarbij iedereen meewerkt en meedenkt.

# Goede scholingsmogelijkheden

# Doorgroei en specialisatie mogelijkheden.

# Wij samen maken CCC Thuis In Zorg

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's verzorgende niveau 3(IG), verpleegkundige niveau 4, 5 en 6.

Zoek jij een vaste baan of een hele leuke bijbaan, zeg dan "JA IK WIL" tegen werken bij CCC Thuis In Zorg en vul het onderstaande sollicitatie formulier in. 

 


E-mailen
Bellen